03

Осветление, отопление и климатизация, черна и бяла техника

След одобрения интериорен проект, и стартиране на реализацията му, ние можем да доставим тези важни част от оборудването за Вашия дом.

ОСВЕТЛЕНИЕ

Осветлението е една от най-важните части от интериорния проект. Неправилното позициониране или подбор може да развали и най-прекрасния интериор.

Заедно ще направим най-добрия избор и ще Ви доставим основното, локалното и акцентното осветление за вашия дом.

ОТОПЛЕНИЕ И КЛИМАТИЗАИЯ

Отоплението и климатизацията са отговорни за Вашия комфорт и уют през всеки сезон. Проектирането,типът и оразмеряването на климатичните и отоплителните системи също са наш ангажимент. Предлагаме решения с газови или пелетни котли, висок клас климатични системи и термо-помпи. Като интериорни решения можем да Ви предложим подово отопление, алуминиеви радиатори, водни конвектори за скрит или открит монтаж, климатични сплит системи за висок стенен монтаж, за скрит таванен монтаж, касетъчни климатици за вграждане в окачен таван и много други, изцяло съгласувани с Вашите изисквания.

Чрез наши доверени партньори, поемаме целия процес на проектиране, изпълнение, гаранционно и извънгаранционно обслужване на отоплителните и/или климатични системи.

ЧЕРНА И БЯЛА ТЕХНИКА

С нашия опит и контакти, натрупани през годините, ние можем да удовлетворим и най- изисканите претенции за черна и бяла техника.

Можем да доставим уредите за Вашата кухня,висок клас аудио системи или системи за домашно кино, телевизори, перални, сушилни и др.

Наши партньори са „Miele Bulgaria”, за уредите на Miele, “Electrosound” за високия клас на “AEG” и “Electrolux”, Технополис и Техмарт за всички други известни марки електроуреди, „Томеко“- за най-високия клас в професионалното кухненско оборудване.

Доказаните ползи от това да доставим оборудването за Вас са: