Наех Йорданка и студио „Специфика” за интериорен проект с авторски надзор.

Ранното стартиране на работата ни по проекта, освен че ме откъсваше от ежедневието и ми даваше шанс да помечтая за бъдещото си ново жилище, ми спести и напрежение от приближаващи срокове. Чудесно беше, че откликваше на всяко мое ново хрумване с разумни доводи за и против, но като финален резултата, тя успяваше да намери решение или „златната среда“. Готовия проект, предварително обсъден и обмислен, даваше спокойствие, че зная какво се прави и по твръдение на изпълнитителите, за тях е било изключително лесно да работят. Резултатът е един мечтан дом, в който намирам спокойствие и уют!

Най-важната полза за мен от нашата работа, беше спокойствието,  че имам с кой да споделя притесненията си и, че този някой е човек, който си знае работата и реагира адекватно. Много силна подкрепа за мен беше и посветеното време на обикаляне на магазини при избор на настилки, облицовки и мебели. Най-стойностното беше, че познава производители и  материали,  с което ме предпази от закупуване на некачествени консумативи и материали, както и да бъда наясно с компромисите, които правя.

Ако не бях използвала техните услуги, със сигурност щеше да е голямо главоблъскане, и много вероятно жилището щеше да с разнородни и вероятно некореспондиращи материали, с остаряла визия, защото не знам за новостите в сторителния бранш. И още по-вероятно сега, когато обитам жилището, щеше да ми се налага тук-там да се извивам като „интеграл“ защото съм решила, че 30 или 50 см са предостатъчно отстояние.

Много съм благодарна, че  Йорданка беше на обекта винаги, когато имаше нужда и дори ме заместваше, когато аз бях в невъзможност да проема определен ангажимент.

Определано останах с усещането, че тази една година, през която работихме по жилището, беше посветена само на мен. Благодаря за това!

 

Ако някой има въпроси относно работата ми със студио „Специфика”, може да ми пише на e-mail magi1312@abv.bg или да се обаде на тлефон 088879655. Ще се радвам да отговоря на въпросите Ви.