Здравейте, аз съм Йорданка Цветанова и съм собственик на интериорно студио Specifica. Работим с млади, кариерно ангажирани хора, с висок стандарт на живот и липса на време, на които предстои ремонт на ново жилище или налично такова и искат да имат мечтания, комфортен и функционален интериор.

 

Това, което отличава нашата услуга от тази на останалите е, че ние разработваме само жилищни интериори. Именно тази наша тясна специализация, ни помага да изберем най-доброто решение за дома на клиента. Студиото е бутиково и екипът, който работи върху Вашия проект, е фокусиран само и единствено върху него.

 

Това, което още ни отличава е, че се стараем да влагаме в нашата работа колкото е възможно повече естествени и еко материали. Дори боите, които използваме са на растителна основа и са абсолютно безвредни. Също екипът ни има богат опит в конструирането на мебели и гарантираме, че всичко предложено е реално изпълнимо и оразмерено, или съществува на пазара.

 

Благодарение на всичко това и в съчетание с експертното ни лично отношение, Вие можете да имате мечтания интериор, до ключ в кратък срок, като спестите време, пари, грешки и комуникация с майстори.

Подход в дизайна

Изучаване на Вашия стил и вкус.

Представяне на интериорен проект, чрез 2D чертежи и 3D реалистични визуализации.

Прозрачност, информираност и контрол на дейностите.

Развиване на Вашето въображение чрез интересни идеи.

Авторски надзор. Влагане на качествени материали и интериорни решения.

Истинско удовлетворение- за нас когато даваме и за Вас когато получавате.