В резултат от съвместната работа с Йорданка Цветанова получих топ интериор. Интересното беше, че когато споделих своята концепция за дизайн, тя я прие, преработи и получих нещо, което определено надмина всичките ми очаквания. Не съм си представял такава прецизност към детайла, проектрането на мебелите и усвояването на пространството.

Имаше конструктивни детайли, които не си представях как биха се получили, например в хола- дългите рафтове между колоната и стената – как биха могли да се измислят, без да има провисване. Ами оказа се че има как, сега мога да седна върху тях без да се огънат или провиснат.

В следствие на целия процес, получих един модерен, просторен и доста функционален дом. Екипът от изпълнители, които ми препоръчаха, също си свършиха чудесно работата, почти в очакваните срокове.

Сега като се обърна назад, не бих могъл да си представя какво би се получило, ако бях решил да се оправям сам с ремонтите и да се доверя само на строителни бригади и мебелисти.

Ако някой иска съвети или въпроси относно работата ми със „Специфика“, може да ми пише на имейл stenpenev@gmail.com  – с радост ще ви насоча и помогна.