Наех студио „Специфика“ за изготвяне на проект на интериорен дизайн на апартамента си. За „Специфика“ научих от моя приятелка – адв. Кристина Друмева, която препоръча Йорданка Цветанова като професионалист и човек, който ще ми даде правилните съвети!

Реших да се доверя на студиото, заради професионалното им отношение, търпението да отговарят на въпросите ми и детайлите, в които ми бе обяснено обхвата на тяхната работа.

В процеса на разговорите ни изяснихме концепцията, която да се следва в дизайнерската линия, като основните ползи за мен бях оригиналните и творчески предложения които инж. Цветанова разви в проекта си. Те напълно отговаряха на практичността, която аз исках да постигна с пространството и по този начин полученият резултат съчета в себе си оригиналността и практичността, като оправда и надхвърли очакванията ми.

Най- важната полза за мен беше акцента върху детайла в изготвянето на проекта и персоналното отношение към клиента

Изготвения дизайнерски проект бе реализиран напълно в практиката и това внесе допълнителни положителни емоции в живота ми!

Ако не бях използвал услугите на „Специфика“  извършваният ремонт в дома ми нямаше да има същият краен резултат, както сега, когато виждам смисъла от това да използваш услугите на професионалисти, каквито са екипа на студиото

Ако някой има въпроси или съмнения за работата ми със студио „Специфика”, може да ми пише на e-mail: kostadinov30@gmail.com, ще се радвам да отговоря на въпросите Ви